Les casetes per a nens Trígonos tenen moltes possibilitats i, durant aquest Carnestoltes podreu construir alguns complements per a jugar amb les seves disfresses. Pren nota de les nostres idees per a les festes del Carnestoltes!

La caseta de la Caputxeta Vermella

Aquesta és la versió clàssica de les construccions de les casetes per a nens Trígonos. És perfecta perquè els personatges com la Caputxeta Vermella, la Blancaneus o la Ventafocs hi puguin viure. A més, pots aprofitar aquests dies del Carnestoltes per a decorar-la amb motius de contes, amb més peces de roba, flors i cartells.

Aquesta disfressa té una faldilla de tul blanca, un llaç vermell i una capa del mateix color. A més, la samarreta de color vermell i negre combina perfectament amb el color de la disfressa. Aquí podràs veure moltes altres idees de disfresses de tul. Aprofiteu-ho i busqueu algun llop ferotge per a jugar a fet i amagar en aquesta caseta de conte!

Vaixell pirata

Per a ser un bon pirata, res millor que navegar en un vaixell de fusta Trígonos. La idea és fer servir les peces de les casetes per a nens, per a construir un vaixell pirata. Només caldrà construir una proa en forma de triangle en un vaixell quadriculat.

Per veure com construir un vaixell pirata, pots consultar aquest vídeo amb algunes de les possibilitats que tenen les nostres joguines de fusta. Aquesta és una altra idea de pintando una mamá,que podràs veure en aquest article.

Circuit per a Indiana Jones

Aquest circuit d’aventures es pot fer amb l’Indiana Jones o amb altres personatges de les vostres sèries o pel·lícules que més us agradin. Podeu crear túnels, salts, jocs de construcció, de punteria… l tot el que us pugueu imaginar!

És perfecte per a nens i nenes a qui els agradi l’acció i les aventures. Al final del circuit podran guanyar la bandera perduda, que podreu construir fàcilment amb unes peces i unes robes de les casetes per a nens de Trígonos.

Aquesta disfressa ens ha encantat, doncs és molt fàcil de fer. Amb roba i sabates de color torrat, una gorra i un fuet ja tindreu la disfressa enllestida. A més, et donem més idees de disfresses de pel·lícula de Deco Peques.

I aquesta és la nostra proposta de castell per als prínceps de Trígonos: el podeu fer tan gran com vulgueu, fins i tot tal com es veu a la imatge. L’estructura comença en un campanar del doble d’alçada, i per a les cambres dels prínceps i de les princeses de la casa, podeu fer una estructura similar a la clàssica caseta per a nens.

Un castell per a una princesa

Tota princesa necessita el seu castell. Per tant, res millor que construir-ne un amb les joguines de fusta Trígonos. Abans, t’ensenyem algunes disfresses de princesa que ens han agradat especialment per la seva originalitat i naturalitat.

I aquesta és la nostra proposta de castell per als prínceps de Trígonos: el podeu fer tan gran com vulgueu, fins i tot tal com es veu a la imatge. L’estructura comença en un campanar del doble d’alçada, i per a les cambres dels prínceps i de les princeses de la casa, podeu fer una estructura similar a la clàssica caseta per a nens.

La vall dels dinosaures

Si voleu alguna cosa més elaborada i us ve de gust viatjar milions d’anys enrere en el temps, la disfressa de dinosaure és genial. Podrà viure tan ample en una vall de dinosaures que podràs construir amb algunes peces de roba i de fusta com si fossin troncs. Fins i tot, podreu idear un llac enmig de la vall on aquests animals tan temuts podran beure-hi i banyar-s’hi: tot un repte per als més imaginatius que podeu recrear amb la participació de tota la família.

Aquí podeu veure com fer una disfressa de dinosaure gràcies a galian street. Es triga una mica a fer el vestit, però el resultat val la pena, no et sembla?

Aquestes són algunes idees de les construccions que es poden fer amb les casetes per a nens, de fusta, però segur que te n’han vingut moltes d’altres al cap. Anima-t’hi i comparteix les teves millors disfresses de Carnestoltes a les nostres xarxes socials; ens encantarà veure com t’han quedat.