Material per a fer bombolles de sabó gegants JUMBO KIT

5060330390085
45,00 €
Impostos inclosos

Aquest kit per a fer bombolles de sabó gegants és una versió ampliada d’El meu primer kit que tenim a la botiga. Hi trobareu un joc de varetes de fusta més, amb les cordes corresponents, i prou quantitat de barreja de sabó per fer aproximadament 3.000 bombolles. No podràs parar!

Aquest kit per a fer bombolles de sabó gegants és una versió ampliada d’El meu primer kit que tenim a la botiga. Hi trobareu un joc de varetes de fusta més, amb les cordes corresponents, i prou quantitat de barreja de sabó per fer aproximadament 3.000 bombolles. No podràs parar!

Aquest kit, per tant, és ideal per a grans festes, per a escoles o per a veritables amants de les bombolles de sabó, perquè poden fer-les més d'una persona alhora i per la quantitat de barreja que inclouen.

El Jumbo kit per a fer bombolles de sabó gegants inclou:

- 3 pots de 100 ml de barreja de sabó concentrada, que rendeix per a 3 litres (aproximadament 3.000 bombolles de sabó)

- 1 parell de varetes amb una corda per a fer diverses bombolles de sabó alhora

- 1 parell de varetes amb una corda per a fer bombolles de sabó enorme

- Fulletó amb trucs, instruccions i consells per treure el màxim profit del kit

Ambdues varetes medeixen 40 cm de llarg i tenen el mànec vermell o negre, pintades amb pintura ecològica que no porta cap tipus de tòxic. La fusta procedeix de boscos sostenibles amb certificació FSC. El cotó de les cordes és natural 100%, sense cap tractament, i el trenat els fan empreses locals. D'altra banda, el sabó és totalment vegà, biodegradable, lliure de fosfats, sense oli de palma i la composició inclou antibacteris. És, en definitiva, un material respectuós amb el medi ambient i amb la infància.

Aquesta fórmula tan respectuosa fa que sigui un material fantàstic des dels 3 anys, ja que no importa que es mulin o que estiguin en contacte directe amb el material a l'hora d'experimentar amb les bombolles de sabó. Segur que els encanta i serà una manera fantàstica d'estimular la motricitat gruixuda a través del joc lliure no estructurat i el moviment corporal, tant quan facin les bombolles o corrent-hi al darrere. 

El mecanisme és relativament senzill i les varetes són fàcils de muntar i desmuntar, fomentant l'autonomia en el joc i facilitant-ne l'emmagatzematge una cop acabi l'activitat. El kit es pot guardar en molt poc espai (això també facilita que el puguis transportar a qualsevol lloc).

Sens dubte, una proposta de joc que promet moltíssima diversió i admiració des del primer moment. A més, la fórmula d'aquest kit està molt aconseguida i les bombolles de sabó gegants que genera són veritablement enormes i duradores, amb uns reflexes iridescents molt potents que les fan encara més màgiques. Com t’hi pots resistir?


Finalment, cal esmentar la part solidària d'aquest material ja que l'empresa fabricant destina part de la recaptació anual a comprar ventiladors, que són molt necessaris a la planta de cures intensives de l'hospital de la localitat on s'ubica.

7 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

45,00 €