Kit de viatge de bombolles de sabó gegants TRAVEL KIT

5060330390443
18,50 €
Impostos inclosos

Aquest kit per a fer fins a 1.000 bombolles de sabó gegants us el podeu endur fàcilment de viatge.


Aquest petit kit per a fer fins a 1.000 bombolles de sabó gegants us el podeu endur fàcilment de viatge.

 

També us cap a l’equipatge de mà i si viatgeu en avió, no patiu: compleix la normativa aeroportuària! Per tant, és ideal per divertir-se fent bombolles durant les vacances o quan sortiu de casa.

 

El kit de viatge inclou:

 

·         1 ampolleta de 100 ml C10 (líquid superconcentrat per a fer 1 litre) de preparat per a fer bombolles gegants.

·         1 corda gegant amb 2 varetes curtes perquè càpiguen a la butxaca o en una bossa de mà i poder-ho fer servir fora de casa. 

 

Les varetes de fusta on s’acobla la corda per a fer bombolles de sabó gegants són un producte d'origen sostenible i la pintura que duen al mànec és ecològica i no tòxica. La corda és d’un cotó no tractat ni blanquejat. A més, la barreja de sabó és vegana, no tòxica i totalment biodegradable, sense fosfats ni oli de palma a la composició.

 

És, per tant, un material respectuós amb el medi ambient i amb la infància.

 

Com a material de joc és molt fàcil fer-lo servir i les varetes són prou curtes perquè les agafin les mans petites de nenes i nens a partir dels 3 anys. A més, es desmunten en pocs segons i ocupen molt poc espai, de manera que les pugueu guardar un cop les heu fet servir i les dugueu on us convingui quan aneu de viatge, al parc, a la platja…

 

Fer bombolles de sabó gegants convida a moure tot el cos i, d’aquesta manera fomentem la motricitat gruixuda. En general, cada vegada que es fan aquestes bombolles gegants, segur que hi ha moviment corporal ja que les voldreu atrapar i corre-hi al darrere.

 

En resum, que és tan divertit jugar-hi que ens costa creure que us hi podreu resistir.

10 Elements
No reviews
18,50 €