Vareta de mà flexible per a bombolles de sabó HANDWAND

5060330390504
15,00 €
Impostos inclosos

Vareta de mà amb filferro flexible per a fer bombolles de sabó grans. 
Vareta de mà amb filferro flexible per a fer bombolles de sabó grans.

Encara que les bombolles de sabó sempre adquireixen la forma esfèrica un cop alliberades a l'aire, el filferro d'acer de la vareta és flexible i permet que el puguin modelar com vulguin, creant formes úniques: cors, estrelles, formes lliures, cercles, quadrats… Perquè, tanmateix, les bombolles sempre tornen a la forma esfèrica? Serà interessant investigar quina n'és la causa. Ens sabries dir l'explicació?

El mànec de la vareta per a  fer bombolles de sabó està adaptat per a mans petites i està fabricat amb fusta sostenible FSC, amb un acabat de pintura lliure de tòxics. El filferro d'acer ve recobert d’una capa de cotó 100% que no porta cap tractament. Tot i això, el seu trenat especial afavoreix l'absorció de la major quantitat possible de sabó màgic per després alliberar-la lentament, aprofitant al màxim el material i fent-lo més durador.

La vareta per a fer bombolles de sabó grans és sens dubte un joc ideal tant per a exterior com per a interior, que segur que proporcionarà estones divertides en solitari o en grup. És meravellós veure com el poden manipular nens i nenes que tinguin mobilitats més reduïdes i alhora, com anirà acompanyat del moviment corporal en altres casos, ja que és temptador seguir el curs d'una bombolla de sabó per intentar caçar-la, bufar-la per dur-la més lluny o ventar-la amb les mans per canviar-ne el rumb, no trobes?


Pots consultar totes les nostres propostes per a fer bombolles de sabó increïbles aquí.

10 Elements
No reviews
15,00 €