Charly

4016830302340
Darreres unitats en estoc
195,60 €
Impostos inclosos

Bicicleta sense pedals (balance)

Quadre tallat en freixe autòcton després de corbar la fusta al vapor.

Aquesta exquisidesa de bicicleta està creada fent servir l’antiga tècnica de corbar la fusta amb vapor (un know-how adquirit amb molts anys de produir trineus). En general, aquesta artesania complexa proporciona exemplars únics. El creixement, les betes i el color varien d’un bloc de fusta natural a l’altre i, cada peça es comporta de manera diferent durant el procés de corbar amb vapor. És per això que les petites i captivadores variacions estètiques aporten cada vegada una bicicleta única.

El quadre corbat de fusta d’aquesta bicicleta sense pedals està fet de freixe massís, autòcton de Baviera, i es talla en la forma definitiva després d’un procés de corbar al vapor, emmagatzemar-lo i assecar-lo amb molta cura. El quadre ha estat simplificat al màxim i porta un vernís clar. El seient, que es pot ajustar a dues alçades, és de fusta de bedoll esmaltada en gris i, posteriorment, s’incorporen al quadre la barra del manillar i les rodes. El bloqueig ajustable de la direcció evita moviments incontrolats de la barra del manillar i això manté la bicicleta de manera segura en la seva trajectòria. Les dues rodes de fusta de gir lliure són laminades en blanc a alta pressió i resulta fàcil netejar-les.

Els pneumàtics d’ús especial fets d’un cautxú termoplàstic flexible i resistent permeten que els petits ciclistes puguin fer moviments amb comoditat, fin i tot sense pneumàtics inflats.

El producte es presenta totalment muntat dins d’una caixa de cartró blanc per transportar-lo.

Certificat de seguretat per TÜV / GS

A partir de 2 anys

Les joguines de fusta Sirch creen una harmonia perfecta amb la decoració de la casa. Un disseny pur, minimalista associat a la sobrietat de la joguina de fusta. Formes acollidores i arrodonides per a facilitar que els més menuts les puguin agafar.

Fabricades artesanalment, les joguines Sirch tenen una gran qualitat. Tots els articles responen a les normes de seguretat alemanyes TÜV i les recomana l’associació de consumidors alemanya Spiel gut. Aquest fabricant de Baviera satisfà a grans i petits.

Advertiment: no apta per a menors de 3 anys. Pes màxim: 36kg

Mides:  86cm x 52cm x 24cm (llargada x alçada x amplada)

Alçada del seient: 33cm i 36cm

Alçada de la barra del manillar: 52cm

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

GRUP D'EDAT
3-5-anys
1 Article
No reviews
Producte afegit a la llista de desitjos