Rocket

5600335810913
19,95 €
Impostos inclosos

El coet d’ELOU

La veritat és a l’espai exterior i amb el coet la trobarem! Jugant amb la imaginació, el coet d’ELOU destaca per la seva simplicitat de disseny i alhora mostra la bellesa del suro. Una joguina de l’espai que serveix per a jugar, contar contes o explicar com és l’espai als infants.

Amb aquest material es poden recrear moltes situacions. Els infants faran que interactuï amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.

Aquesta joguina de suro és perfecte per experimentar i jugar. El suro és lleuger, silenciós i segur. Fabricada amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos (aproximadament cada 9 anys) i tenyida amb tints vegetals certificats que sovint l’impregnen tota per aconseguir que el color no canviï amb el pas del temps.

Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manual.

Peces: 1 peça de suro i cautxú.

Mides: 19 x 9,5 x 9,5 cm.

Edat recomanada: a partir d'1 any.

ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

10 Elements
No reviews
Producte afegit a la llista de desitjos