Bubbles

5600335810128
24,95 €
Impostos inclosos

Les bombolles d'ELOU 


Les bombolles de suro fomenten la paciència, combinant també l’orientació espacial i l’equilibri. A més, també ajuden l’infant a concentrar-se i l’inciten a col·locar les bombolles en desequilibri aparent.

Aquesta joguina de suro es pot fer servir amb jocs d'aigua o a la banyera. El suro és perfecte per experimentar i jugar. És lleuger, silenciós i segur.

Amb aquest material no estructurat es poden recrear moltes situacions. Nenes i nens faran que interactuïn amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.

Fabricades amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos i tenyides amb tints vegetals certificats.

Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manual

Peces de suro: 4 esferes de colors suaus amb una part còncava

Presentació: caixa de cartró de 8 x 8 x 24 cm.

Edat recomanada: a partir d'1 any per experimentar i fins als 10 anys com a joc d'equilibri.

ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

GRUP D'EDAT
0-3-anys
3-5-anys
5-12-anys
10 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Producte afegit a la llista de desitjos