Qui som

A Trígonos, ens dediquem a idear, produir i comercialitzar joguines de fusta amb valors pedagògics al servei de l’evolució personal de cada nen o nena.

El joc Trígonos és el pal de paller del nostre projecte i neix quan la nostra filla em demana amb què jugava més quan era petit i m’adono que, el que em va entretenir durant hores i hores, el que em va apassionar durant anys, el que vaig compartir amb els meus germans i els amics va ser quelcom que s’assembla molt al que avui coneixem com a Trígonos.

Ara, en col·laboració amb en Pere, hem fet evolucionar el joc, millorant en geometria i en cromatisme de les robes. El Trígonos és versàtil, interactiu i evolutiu i, a més, desperta l’incansable curiositat dels nens.

Quin nen es resisteix a construir una cabana, un laberint o un súper amagatall? Amb els jocs de construcció que ofereix el Trígonos els nens s’ho passen d’allò més bé muntant i desmuntant cases, castells, o les coves que vulguin i, sense gairebé adonar-se’n, aprenen matèries com les matemàtiques o la física.