Family pcb

Valorat 5.00 sobre 5 basat en 2 puntuacions de clients
(0pinions de clients)

149,00 

SKU: 8437016893135

Detalls

Aquest Trígonos Family porta roba de polièster-cotó i ve en caixa de cartró

El Trígonos és un joc educatiu de construcció fet de peces de roba i de fusta. Les peces es munten i desmunten fàcilment i les possibilitats de creació no s’acaben mai.

Recomanat a partir dels 4 anys, per al joc simbòlic i, en edats dels 7 als 10 o més, per a reptes geomètrics, matemàtics i de construcció. De fet, és un joc per a tota la vida!

Què inclou?

10 daus / 10 pentàgons / 12 varilles llargues / 10 varilles mitjanes / 10 varilles semi-curtes / 10 varilles curtes / 17 peces de roba / 1 caixa de cartró dur

La fusta compleix la normativa del FSC i tot el joc la normativa europea de seguretat en joguines EN-71.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

Informació addicional

Pes 6 kg
Dimensions 83 x 16 x 16 cm

2 valoracions de Family pcb

 1. Puntuat amb 5 de 5

  Un jeu excellent par son originalité, ses dimensions et son volume impressionnant. Cela reste une structure légère, grâce au tissu qui aère l’espace, avec lesquels les enfants jouent soit à coucou/caché, soit en investissant la cabane comme une nouvelle pièce de la maison.

  Ce jeu est fabuleux pour la créativité, le montage de volume géométrique, comprendre le triangle rectangle et son hypoténuse, pour expérimenter son imaginaire, et pratiquer des constructions collectives.

  On a pu tester des formes de bateaux, un restaurant / épicerie en l’associant à la dînette. On a même cousu une poche pour les doudou.

  Optionellement, le tout livré dans une grande boite en bois très pratique pour le rangement.

 2. Puntuat amb 5 de 5

  La informació ens explica que el Trígonos Family és un joc simbòlic per a reptes geomètrics, matemàtics i de construcció. Jo hi afegiria que si el joc i l’art, ja de per si, són molt propers, el Trígonos està a la frontera. La capsa, les teles en les seves bosses, els cubs, triangles i llistons són d’una bellesa captivadora. I quan el desplegues i montes: una obra d’art amb possibilitats creatives infinites. N’estem tan encantats que, després que els Reis ens portessin la capsa amb teles blavoses quan el nostre fill i la nostra filla eren molt petits, ara, que tenen 6 i 9 anys, l’ampliem amb un altre Trígonos de teles ataronjades!
  I, en fer la comanda, el tracte telefònic amb en Josep M. Figueras, és exquisit.
  Tot plegat, un luxe.
  Gràcies.

Afegir opinió