Sarah’s Silks

Sarah’s Silks
 2
Available

Petit mocador de seda per a jugar - Floració

5047
14,95 €
El petit mocador de seda de la floració us farà viatjar als preciosos colors dels cirerers o els ametllers en flor. No trobes que és un dels moments més bonics de l’any? Deixa que el teu infant gaudeixi d’aquest mocador i noti el tacte suau de la seda!
 2
Available

Mocador de seda per a jugar - Mar

5027
25,95 €
El mocador de seda multicolor per a jugar inspirat en els tons blaus del mar és un plaer per als ulls i poder relaxar-se! No t’ho sembla a tu també?
 2
Available

Petit mocador de seda per a jugar - Arc de Sant Martí

5023
14,95 €
El petit mocador de seda multicolor de l’arc de Sant Martí us evocarà a la fantàstica llum que ens il·lumina després d’una bonica pluja. Tenim ganes que el tingueu per experimentar-ho. Poseu-lo, per exemple, al vidre d’una finestra per veure com es reflecteixen els colors.
 2
Available

Mocador de seda per a jugar - Foc

5026
25,95 €
Aquest gran mocador de seda per a jugar inspirat en els colors del foc clarament destacarà el poseu on el poseu! Te’l recomanem pel seu tacte tan suau i per aquests tons vermells tan càlids.
 2
Available

Mocador de seda per a jugar - Bosc

5052
25,95 €
Aquest magnífic mocador de seda inspirat en els colors del bosc transporta a moments feliços i de pau enmig de la natura! Te’l recomanem pel seu tacte tan suau i per aquests colors verdosos tan acollidors.
 2
Available

Mocador de seda per a jugar - Arc de Sant Martí

5021
25,95 €
Aquest magnífic mocador de seda per a jugar inspirat en l’arc de Sant Martí és el que ofereix diversos colors de manera més diferenciada. Te’l recomanem pel seu tacte tan suau i per l’alegria que desprèn.