CONDICIONS PARTICULARS DE VENDA

 

I. SERVEI

 

Trigonos té com a prioritat satisfer els seus clients i vol aconseguir-ho amb un servei excel·lent. Per tant, garanteix la qualitat dels productes lliurats i el lliurament d’aquests productes en els termes esmentats més endavant. A més, considerem que els productes corresponen amb allò que es detalla al web.

 

Ajuda

 

Si necessites ajuda per fer la compra en línia o sobre algun producte, no dubtis a contactar-nos a través del nostre e-mail trigonos@trigonos.cat. Estarem encantats d'ajudar-te.

 

Privadesa

 

Totes les dades que ens facilitis com a persona client de Trigonos seran tractades amb extrema privadesa i només es facilitaran a tercers quan sigui necessari per al lliurament de la comanda i quan ens donis el teu consentiment amb relació a la contractació de serveis en els quals Trigonos intervé exclusivament com a intermediari.

 

Les dades bancàries les tracta directament Caixa d’Enginyers a través de Redsys: el proveïdor que hem triat per al servei de cobrament electrònic per ser “la forma més ràpida i segura de pagar a Internet”. Per tant, Trigonos mai no veurà la informació de la teva targeta de crèdit; simplement en rebrà el pagament i els detalls de la comanda per a preparar-la.

 

Ens reservem el dret d'utilitzar les dades comercials de manera anònima per estudiar els hàbits i els usos de compra.

 

II. COMANDES

 

Preu

 

El preu dels productes serà el que s'indiqui al nostre web a cada moment tret que es produís algun error. Tots els preus inclouen l'IVA en vigor però exclouen els costos d'enviament que tenen un valor fix per a cada destinació (0€ per a compres superiors a 80€ i enviament a territori peninsular o balear espanyol o 5€ per a compres inferiors a 80€ i enviament a territori peninsular espanyol i 8€ per a compres inferiors a 80€ i enviament a territori balear; 17€ per a enviaments a la resta de països de la Unió Europea; es preparen pressupostos ad hoc per a altres destinacions).

 

Confirmació de la comanda

 

Un cop hagis efectuat el pagament corresponent a la comanda t’enviarem una confirmació de la comanda en forma de correu electrònic.

 

III. PAGAMENT

 

Mètode de pagament

 

Els pagaments de les comandes es poden fer amb targeta de crèdit o dèbit. També es pot fer per transferència bancària, abonant l’import de la comanda al nostre compte. En cas de dubte, pots enviar-nos un missatge de correu electrònic a trigonos@trigonos.cat.

 

Privadesa i seguretat

 

Redsys és un dels mitjans més fiables, segurs i ràpids de fer pagaments per Internet. En efecte, en ser Redsys qui et fa el cobrament de manera directa, Trigonos no té accés a les teves dades bancàries. Redsys ens ingressa els diners i les dades necessàries per fer la comanda.

 

Per a més informació contacta'ns, si us plau, a través del formulari de contacte.

 

 

IV. TRANSPORT

 

El lliurament de les comandes està subcontractat a diferents agències de transport.

 

Lloc de lliurament

 

El lloc del lliurament serà el que ens diguis quan formalitzis la comanda. Si en el moment del lliurament no ets a l’adreça que ens has demanat o no hi ha ningú per signar en lloc teu, es tornarà a intentar fer el lliurament posteriorment. Les agències de transport també ens sol·liciten un telèfon de contacte per concretar una hora de lliurament si cal.

 

Termini de lliurament

 

El termini de lliurament dins del territori peninsular espanyol és de 24-48 hores laborables a partir del dia laboral posterior a haver rebut el pagament. El termini de lliurament a les Balears oscil·la entre els 3 i 5 dies i l'internacional a Europa és de 5 a 10 dies laborables.

 

Les comandes es confirmen en efectuar el pagament de la comanda. A més, t'enviarem un correu de confirmació.

 

V. DEVOLUCIONS I REEMBORSAMENT

 

Les devolucions seran admeses dins del termini de 14 dies a partir del lliurament de la comanda i les hauràs de sol·licitar per escrit a Trigonos per algun dels mitjans següents: email (trigonos@trigonos.cat), telèfon (607 21 71 73) o a l’adreça postal: General Prim, 25 08773 Sant Joan de Mediona.

 

En aquest cas, et tornarem tot l’import rebut pel producte o productes que demanis retornar, incloses les despeses d'enviament, i en el termini de 14 dies a partir de la data en què rebem la teva sol·licitud de devolució. El reemborsament s'efectua utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat en la compra sense que això suposi cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els productes, o fins que se n'hagi rebut prova de la devolució.

 

La comanda o part de la comanda l’hauràs d’enviar directament a les nostres instal·lacions a l'adreça indicada al primer paràgraf d'aquest apartat V. sobre devolucions i reemborsament, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data que ens sol·licitis la devolució.

 

Com a persona adquirent dels productes hauràs d'assumir la gestió i el cost directe de retornar-los, a més de ser l'única responsable que el valor dels productes pugui disminuir a conseqüència d'una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels productes.

 

 

VI. EMPRESA

 

Per a qualsevol consulta, reclamació o suggeriment, t’agrairem que et posis en contacte amb nosaltres a través de l’adreça: trigonos@trigonos.cat