Fes créixer la teva imaginació!

A Trígonos, ens dediquem a idear, produir i comercialitzar joguines de fusta i altres materials amb valors pedagògics al servei de l'evolució personal de cada nena o nen.

Mica en mica, en els darrers anys, hem anat incorporant i seguim afegint propostes pròpies i d'altres creadors de joguines amb qui compartim el mateix esperit de joc lliure, conscient i responsable.

El material Trígonos és la pedra angular del nostre projecte i neix quan la nostra filla vol saber amb què jugava jo de petit. És llavors quan m'adono que, el que em va entretenir durant hores i hores, el que em va apassionar durant anys, el que vaig compartir amb els meus germans i amics va ser una cosa que s'assembla molt al que avui coneixem com Trígonos.

Actualment oferim una versió evolucionada d'aquest joc, millorant en geometria i cromatisme dels teixits. El Trígonos és versàtil, interactiu i evolutiu i, a més, desperta la insaciable curiositat dels infants.

Quin nen o nena es resisteix a construir una cabana, un laberint o un súper amagatall? Amb els jocs de construcció que ofereix el Trígonos els nens s'ho passen molt bé muntant i desmuntant cases, castells o coves i, gairebé sense adonar-se'n, aprenen matèries com les matemàtiques o la física.

Hi juguen tant els petits com els grans; és per això que el Trígonos té un recorregut tan llarg: dels 4 als 12 anys... i molt més enllà. És un joc per a tota la vida!