Correpassadissos de fusta MAX

4016830120104
No hi ha prou producte en estoc
99,00 €
Impostos inclosos

Correpassadissos de fusta, amb un disseny minimalista de formes arrodonides.

Correpassadissos de fusta, amb un disseny minimalista de formes arrodonides.

Realitzat a base de fusta de freixe corbada al vapor (com els antics trineus o instruments de corda), aquest correpassadissos compleix una doble funció perfectament harmonitzada: ser una joguina resistent i robusta per a l'ús infantil i, alhora, el seu disseny el converteix en un objecte decoratiu que no desentona amb la resta d'elements de la casa.. 

Té unes línies molt suaus, de manera que no trobareu arestes perilloses, i les rodes que porta són molt resistents. I una cosa molt important si es fa servir dins de casa: són silencioses! 

A més, el correpassadissos pot servir als infants per a transportar objectes a la base del vehicle, cosa que els sol agradar molt en una determinada fase evolutiva del joc. Si els hi cabessin, fins i tot poden enganxar-hi el remolc Lorette de Sirch, la qual cosa serà un complement fantàstic que farà molt, molt, feliços a moltes nenes i molts nens.

El correpassadissos MAX és una joguina d'alta qualitat fabricada de manera artesanal, duradora i que, per això, el podran heretar germans/es durant molts anys. 

Recomanat per a nenes i nens de 2 a 5 anys. S'aconsella fer servir sempre amb l'acompanyament d'una persona adulta. 

GRUP D'EDAT
De 2 a 5 anys
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

99,00 €