Basic Vowels

5600335810975
29,50 €
Impostos inclosos

Les vocals d’ELOU

Aprendre pot ser divertit, és clar que sí!, i més amb les vocals d’ELOU. Aquestes són les vocals bàsiques que tot infant aprèn fàcilment: a, e, i, o, u. Són peces que es poden manipular sense dificultat i de manera segura per interactuar-hi veient i notant la forma que tenen. Els infants adquireixen una comprensió molt bona de les lletres i poden crear la forma de: a, e, i, o, u i encara més: síl·labes senzilles i diftongs.


Amb aquest material es poden recrear moltes situacions. Els infants faran que interactuï amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.


Aquesta joguina de suro és perfecte per experimentar i jugar. El suro és lleuger, silenciós i segur. Fabricada amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos (aproximadament cada 9 anys).


Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manualPeces: 20 peces de suro natural.

Mides: 14,9 x 14,9 x 14,9 cm.

Edat recomanada: a partir dels 36 mesos.ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat10 Elements
No reviews
29,50 €