Dominoes Numbers

5600335810166
29,50 €
Impostos inclosos

El dòmino de números d’ELOU

El dòmino, un clàssic de tota la vida, ara fet en suro i peces grans que ajudaran els infants a enfortir el raonament lògic i la memòria. Aparellant números, comencen a reconèixer i a entendre les relacions que hi ha entre les peces. És un joc tradicional per jugar-hi en grup o individualment.

Amb aquest material es poden recrear moltes situacions. Els infants faran que interactuï amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.

Aquesta joguina de suro és perfecte per experimentar i jugar. El suro és lleuger, silenciós i segur. Fabricada amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos (aproximadament cada 9 anys) i tenyida amb tints vegetals certificats que sovint l’impregnen tota per aconseguir que el color no canviï amb el pas del temps.

Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manual

Peces de suro: 15 peces.

Mides: 25,5 x 10 x 8 cm.

Edat recomanada: a partir dels 18 mesos.

ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

9 Elements
No reviews
29,50 €