Balancí de fusta OLGA

4016830120500
Darreres unitats en estoc
129,00 €
Impostos inclosos

Balancí de fusta per a nenes i nens amb seient de cintes entreteixides. Una joguina d'alta qualitat fabricada de manera artesanal, duradora i que per això podrà passar d'uns germans als altres per molts anys. 

Balancí de fusta per a nenes i nens, amb seient de cintes entreteixides. 

Aquesta versió de cavallet balancí de fusta té un disseny totalment ergonòmic i alhora molt cuidat com a objecte decoratiu. Una joguina pensada per no desentonar en l'harmonia de casa teva, gens estrident i amb línies acollidores, que el fan estèticament atractiu i que alhora faciliten l'adherència de les manetes més petites sense perill d'arestes i cops indesitjats. La calidesa de la fusta en contrast amb el vermell de les cintes del seient el fan especialment elegant.

Disposa també de reposapeus laterals i d’una barra frontal on es poden recolzar per cavalcar amb més ímpetu. El seient de cintes entreteixides és molt còmode; evita que s'hagin de seure en superfícies dures i puguin amortir bots i cops. A més, les dimensions que té són adients perquè el comparteixin dues criatures alhora. 

El balancí de fusta OLGA és una joguina d'alta qualitat fabricada de manera artesanal, duradora i per això podrà passar d’uns germans als altres per molts anys. 

Recomanat per a nenes i nens de 2 a 5 anys. S'aconsella fer servir sempre amb l'acompanyament d'una persona adulta.

GRUP D'EDAT
3-5-anys
1 Article
No reviews
129,00 €