Joc de construcció de fusta per a nenes i nens TRIGONOS FAMILY

8437016893203
1 Reviews
204,00 €
Impostos inclosos

El Trigonos Family és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens, amb un total de 79 peces que combinen varetes, daus i peces de teixit. 

Model

El Trigonos Family és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens, amb un total de 79 peces que combinen varetes, daus i peces de teixit. 

Amb gairebé el doble de peces que el Kernel, el Trigonos Family ofereix moltes més possibilitats de construcció creativa. Muntant els daus i les varetes de manera senzilla, combinant-los amb les 17 peces de teixit, els infants crearan des d'una caseta de fusta fins a qualsevol estructura dins del concepte de joc lliure, que parteixi de la seva imaginació i que els permeti experimentar amb el joc simbòlic (un mercat, un hospital, un autobús…). O simplement, per lliurar-se al plaer de construir estructures grans amb què jugar.

Les dimensions del joc de construcció Family i el nombre de peces que conté permeten que hi interactuïn de 5 a 6 nens/es alhora, cosa que el fa molt interessant no només per al joc compartit a la llar sinó també per a escoles i aules.

Actualment, hi ha 5 models diferents de Trigonos Family entre els quals pots triar:

  • Family Kreema, amb teixits de cotó bio beix
  • Family Arbaro, amb teixits de cotó bio verd oliva-verd tè
  • Family Hejmo, amb teixits de cotó bio turquesa-gris
  • Family Blua, amb teixits de cotó-polièster blaus
  • Family Frukto, amb teixits de cotó-polièster taronges, grocs i pistatxo

A totes les opcions del Trigonos Family podràs trobar les peces soltes de fusta i tela següents:

- 10 daus cúbics de 6 x 6 x 6 cm
- 10 daus pentagonals de 6 x 6 x 7,5 cm
- 12 varetes de 80 cm
- 10 varetes de 56 cm
- 10 varetes de 39 cm
- 10 varetes de 27 cm
- 4 peces de roba de 84 x 69 cm
- 2 peces de roba de 59 x 49.5 cm
- 1 peça de roba de 60 x 75 cm
- 1 peça de roba de 83 x 49 cm
- 1 peça de roba de 43 x 75 cm
- 1 peça de roba de 83 x 33 cm
- 1 peça de roba de 43 x 49 cm
- 1 peça de roba de 59 x 33 cm
- 5 peces de tela de 59 x 9 cm
- 1 caixa de cartró d'emmagatzematge de 82 x 20 x 10 cm

A més, en cas de voler ampliar les possibilitats de construcció n i joc, pots combinar-ho amb la resta de Trigonos StartKernel i Maxi, així com amb les varetes i daus que tenim a la botiga. 

Gràcies al senzill sistema d'acoblament de varetes, daus i peces de teixit d’aquest joc, recomanem el Trigonos Family a partir dels 4 anys. En funció de l'edat, és possible que al principi els costi adquirir autonomia per a construir estructures grans (per això sempre aconsellem començar amb les varetes més curtes) però a poc a poc aniran guanyant facilitat per fer-ho de forma independent o en col·laboració amb altres nenes i altres nens. El Trigonos Family els anirà acompanyant a les diferents etapes evolutives del joc.

I igualment, com a material d'aprenentatge evolutiu, a mesura que vagin creixent, també el podran utilitzar com a material matemàtic manipulatiu i geomètric (cap als 7-10 anys), explorant els volums i les formes geomètriques.

Tot i el seu volum un cop muntat, és un material que es recull fàcilment i que un cop desmuntat, ocupa molt poc espai. La caixa de cartró que ve amb l'embalatge serveix de contenidor d'emmagatzematge, encara que també tenim disponible una caixa de fusta a la botiga que et pot interessar, sens dubte més duradora i resistent a la manipulació contínua.

5 Elements
Nou producte
8437016893203
1 Reviews

Excellent !
Nous sommes une famille nombreuse de 8 enfants et tout ce petit monde aime beaucoup la construction de cabanes et autre. Nous avons des marchands de glaces, des petites écoles, des endroits pour faire la sieste, ... selon les envies et l’imagination des uns et des autres. Ces kits sont formidables !
on

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

204,00 €
Select variant
  • Kreema 204,00 €
  • Arbaro 209,00 €
  • Hejmo 209,00 €
  • Blua 177,00 €
  • Frukto 177,00 €