Joc de construcció de fusta per a nenes i nens TRIGONOS FAMILY

8437016893203
189,00 €
Impostos inclosos

El Trigonos Family és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens, amb un total de 79 peces que combinen varetes, daus i peces de teixit. 

Model

El Trigonos Family és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens, amb un total de 79 peces que combinen varetes, daus i peces de teixit. 

Amb gairebé el doble de peces que el Kernel, el Trigonos Family ofereix moltes més possibilitats de construcció creativa. Muntant els daus i les varetes de manera senzilla, combinant-los amb les 17 peces de teixit, els infants crearan des d'una caseta de fusta fins a qualsevol estructura dins del concepte de joc lliure, que parteixi de la seva imaginació i que els permeti experimentar amb el joc simbòlic (un mercat, un hospital, un autobús…). O simplement, per lliurar-se al plaer de construir estructures grans amb què jugar.

Les dimensions del joc de construcció Family i el nombre de peces que conté permeten que hi interactuïn de 5 a 6 nens/es alhora, cosa que el fa molt interessant no només per al joc compartit a la llar sinó també per a escoles i aules.

Actualment, hi ha 5 models diferents de Trigonos Family entre els quals pots triar:

  • Family Kreema, amb teixits de cotó bio beix
  • Family Arbaro, amb teixits de cotó bio verd oliva-verd tè
  • Family Hejmo, amb teixits de cotó bio turquesa-gris
  • Family Blua, amb teixits de cotó-polièster blaus
  • Family Frukto, amb teixits de cotó-polièster taronges, grocs i pistatxo

A totes les opcions del Trigonos Family podràs trobar les peces soltes de fusta i tela següents:

- 10 daus cúbics de 6 x 6 x 6 cm
- 10 daus pentagonals de 6 x 6 x 7,5 cm
- 12 varetes de 80 cm
- 10 varetes de 56 cm
- 10 varetes de 39 cm
- 10 varetes de 27 cm
- 4 peces de roba de 84 x 69 cm
- 2 peces de roba de 59 x 49.5 cm
- 1 peça de roba de 60 x 75 cm
- 1 peça de roba de 83 x 49 cm
- 1 peça de roba de 43 x 75 cm
- 1 peça de roba de 83 x 33 cm
- 1 peça de roba de 43 x 49 cm
- 1 peça de roba de 59 x 33 cm
- 5 peces de tela de 59 x 9 cm
- 1 caixa de cartró d'emmagatzematge de 82 x 20 x 10 cm

A més, en cas de voler ampliar les possibilitats de construcció n i joc, pots combinar-ho amb la resta de Trigonos StartKernel i Maxi, així com amb les varetes i daus que tenim a la botiga. 

Gràcies al senzill sistema d'acoblament de varetes, daus i peces de teixit d’aquest joc, recomanem el Trigonos Family a partir dels 4 anys. En funció de l'edat, és possible que al principi els costi adquirir autonomia per a construir estructures grans (per això sempre aconsellem començar amb les varetes més curtes) però a poc a poc aniran guanyant facilitat per fer-ho de forma independent o en col·laboració amb altres nenes i altres nens. El Trigonos Family els anirà acompanyant a les diferents etapes evolutives del joc.

I igualment, com a material d'aprenentatge evolutiu, a mesura que vagin creixent, també el podran utilitzar com a material matemàtic manipulatiu i geomètric (cap als 7-10 anys), explorant els volums i les formes geomètriques.

Tot i el seu volum un cop muntat, és un material que es recull fàcilment i que un cop desmuntat, ocupa molt poc espai. La caixa de cartró que ve amb l'embalatge serveix de contenidor d'emmagatzematge, encara que també tenim disponible una caixa de fusta a la botiga que et pot interessar, sens dubte més duradora i resistent a la manipulació contínua.

8 Elements
Nou producte
8437016893203
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Producte afegit a la llista de desitjos