Joc de construcció de fusta per a nenes i nens TRIGONOS START

8437016893067
68,50 €
Impostos inclosos

El Trigonos Start és un joc de construcció de fusta pera a nenes i nens, amb un total de 42 peces que combinen varetes i daus.

 

El Trigonos Start és un joc de construcció de fusta pera a nenes i nens, amb un total de 42 peces que combinen varetes i daus.

A diferència de la majoria de propostes de Trigonos l'Start no porta peces de teixit, ja que requereixen habilitats d'abstracció una mica més complexes. Aquest model està pensat per a nenes i nens més petits i, per això, les varetes que té no superen els 39 cm. perquè puguin manipular-les amb facilitat i no els facin construir alçades a les que no arriben.

En concret, el Trigonos Start conté:

- 6 daus cúbics de 6 x 6 x 6 cm 

- 6 daus pentagonals de 6 x 6 x 7,5 cm 

- 10 varetes de 39 cm

- 20 varetes de 27 cm

- 1 caixa de cartró


El sistema d'acoblament senzill que té aquest model el fa ideal perquè comencin a investigar amb aquest joc de construcció no estructurat de manera autònoma, de forma totalment lliure i conscient, combinant les peces de fusta soltes com més els agradi.

Quan demostrin un interès especial pels jocs de construcció, es poden combinar perfectament les peces de l'Start amb els jocs de construcció Big Start, Kernel, Family i Maxi, així com amb les varetes i daus que es venen de manera independent.

Encara que el model ve amb una caixa d'embalatge feta a mida que es pot fer servir com a emmagatzematge, també oferim una caixa de fusta més resistent que aguanta millor el pas dels anys, i hi afegim dues bosses de roba per a guardar les varetes, ideal per a escoles o en cas que hi hagi més d'un infant a la família i que el joc es vagi heretant.

GRUP D'EDAT
3-5-anys
5 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

68,50 €