Joc de construcció de fusta per a nenes i nens TRIGONOS KERNEL

8437016893302
129,30 €
Impostos inclosos

El Trigonos Kernel és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens, amb un total de 44 peces que combinen varetes, daus i teixits. 





Model

El Trigonos Kernel és un joc de construcció de fusta per a infants, amb un total de 44 peces que combinen varetes, daus i peces de teixit.

En tota la gamma de jocs de construcció que ofereix Trígonos, el Kernel és la proposta que ofereix el nombre exacte de peces per a construir una caseta de fusta com la de la foto principal, sense que en sobri cap. No obstant això, els infants també podran deixar anar la imaginació i jugar lliurement, construint un vaixell, un teatre de titelles, una botiga… T'imagines quines altres estructures poden construir? Te n’estaràs de col·laborar-hi?

El joc de construcció de fusta Kernel el trobaràs disponible en diversos models perquè puguis triar:

  • Kernel Kreema, amb teixits de cotó bio beix
  • Kernel Arbaro, amb teixits de cotó bio verd oliva-verd tè
  • Kernel Hejmo, amb teixits de cotó bio turquesa-gris
  • Kernel Blua, amb teixits de cotó-polièster blaus
  • Kernel Frukto, amb teixits de cotó-polièster taronges, grocs i pistatxo

Totes les variants de la gamma Kernel inclouen les peces soltes de fusta i teixit següents :

- 7 daus cúbics de 6 x 6 x 6 cm
- 7 daus pentagonals de 6 x 6 x 7,5 cm
- 12 varetes de 80 cm
- 4 varetes de 56 cm
- 8 varetes de 39 cm
- 2 peces de teixit de 84 x 69 cm
- 1 peça de teixit de 60 x 75 cm
- 1 peça de teixit de 83 x 49 cm
- 1 peça de teixit de 43 x 75 cm
- 1 peça de teixit de 83 x 33 cm
- 1 caixa de cartró d'emmagatzematge de 82 x 20 x 10 cm

El Kernel es pot combinar perfectament amb els jocs de construcció StartFamilyMaxi i amb les varetes i els daus

El Kernel és un joc de construcció de fusta per a nenes i nens ideal per al joc simbòlic a partir dels 4 anys. Però també es pot fer servir per a reptes geomètrics, matemàtics i de construcció més endavant, cobrint diverses etapes del joc infantil o com a material manipulatiu (entorn a 7-10 anys). És, per tant, un material de joc evolutiu.

El disseny d’aquest joc, basat en un sistema de varetes i de daus connectors, permet muntar-lo i desmuntar-lo tantes vegades com es vulgui de manera simple i autònoma. Les varetes s'insereixen als forats dels daus amb facilitat, donant lloc a una estructura estable dins la qual poder gaudir i jugar. Les peces de teixit porten una vora per introduir les varetes, de manera que també quedin ben subjectes i tenses, creant espais delimitats. No obstant això, les peces de fusta es poden combinar amb altres teixits i amb pinces de fusta per idear dissenys nous i únics.

El fet que sigui fàcil desmuntar l’estructura és un avantatge per aquest joc de construcció ja que, malgrat que ocupa un espai considerable quan queda muntat i  genera estructures que permeten entrar-hi i amagar-s’hi dins, es desmunta i llavors ocupa molt poc espai. El Kernel ve en una caixa d'emmagatzematge de cartró on hi caben totes les peces i es minimitza moltíssim el volum. No obstant, si es vol també tenim una caixa de fusta molt bonica i més sòlida per a guardar-hi totes les peces. 

5 Elements
8437016893302
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

129,30 €
Select variant
  • Kreema 124,20 €
  • Arbaro 129,30 €
  • Hejmo 129,30 €
  • Blua 112,50 €
  • Frukto 112,50 €