Pinces grans de fusta

8437016893128
16,50 €
Impostos inclosos

Conjunt de 4 pinces de fusta de bedoll amb goma elàstica.

Conjunt de 4 pinces de fusta de bedoll amb goma elàstica.

La mida gran que tenen les fa ideals per construir cabanes subjectant llençols i mantes al respatller o reposabraços de les cadires, a les portes, taules, etc. També són fantàstiques, per descomptat, per combinar-les amb els nostres jocs de construcció Trigonos i crear estructures de joc simbòlic meravelloses.

Gràcies al diàmetre, les pinces no salten quan s'obren molt (com passa amb les pinces d'estendre la roba), per la qual cosa també van molt bé perquè puguin jugar a l'exterior enganxant robes o el que vulguin a les branques dels arbres, a les barres dels gronxadors… S'adapten a gruixos de fins a 5,5 cm de diàmetre sense cap problema.

Si cal que les pinces subjectin amb més força, s’hi pot afegir fàcilment una altra goma per augmentar-ne la tensió i la pressió. I si ja no s'obren i tanquen amb suavitat, podeu aprendre a reparar-les fregant la base d'una espelma pel punt de contacte interior entre les dues peces i tornaran a funcionar com a noves.

També és un gran material per al joc lliure no estructurat, ja que l'únic que manté unides les dues parts de la pinça és una goma elàstica que es pot retirar amb facilitat. Així, les podem convertir en cavalls de passeig molt divertits per a petits ninots, en onades de mar, en bancs, en pops… Segur que la imaginació dels infants encara els porta més enllà.

Recomanades a partir dels 3 anys.

6 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

16,50 €