Arbre de fusta per a decorar

7101121168491
27,95 €
Impostos inclosos

Silueta d'arbre feta de fusta amb suport extraïble a la base perquè es mantingui dret si cal.

Silueta d'arbre feta de fusta amb suport extraïble a la base perquè es mantingui dret si cal.

Aquest arbre de fusta té un disseny molt minimalista però, d’altra banda, la copa és plena de detalls amb acabat d’alta qualitat en cada retallada. Et dóna una sensació de frondositat o d'arbre caduc de tardor/hivern alhora, segons com es miri.

És un material preciós per a fer manualitats amb nenes i nens. Es pot pintar, ja que és de fusta natural sense tractar i admet bé les pintures al temple o semblants. O, senzillament, es pot decorar com més us agradi. Penjant-hi qualsevol tipus d'ornament es pot convertir en un arbre decoratiu preciós (fulles, llanes, pompons, teles, papers de colors…) o un arbre de Nadal original per donar un toc diferent a la casa/aula en aquestes dates.

Aquest arbre de fusta també pot ser un recurs bonic per a les taules d'estació, tan associades a la pedagogia Waldorf. Afegint-hi qualsevol peça solta natural com els fruits del bosc, les fulles, les branques, les pedres… o qualsevol altre material no estructurat (mocadors, espelmes, dibuixos…) pot ajudar a recrear les estacions i a celebrar així el pas del temps de manera molt simbòlica.

Ens sembla també molt divertit que puguin fer-lo servir com a plantilla, seguint la silueta amb un llapis sobre un paper corregut o un cartró, per tal de fer murals, decoracions per a finestres, una plantilla per a un decorat d'una obra, o per a un teatre d’ombres… el que se'ls acudeixi!

També és un objecte decoratiu bonic en si mateix, per ambientar habitacions infantils o un racó especial de la casa.

Recomanat a partir dels 4 anys.

4 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

27,95 €