Joc de construcció de fusta per a nens i nenes METRE CÚBIC

8437016893296
No hi ha prou producte en estoc
57,00 €
Impostos inclosos

Un joc de construcció per a nens i nenes amb les peces necessàries (varilles i daus de muntatge) per a construir un metre cúbic.

Un joc de construcció per a nens i nenes amb les peces necessàries (varilles i daus de muntatge) per a construir un metre cúbic.

L'interessant d'aquest joc no és tant el repte de construir (tot i que també és divertit) ja que, per a això, hi ha la resta de propostes de jocs de construcció de Trigonos. El valor real d'aquest material rau en la senzillesa d’un disseny que deixa molt d’espai per imaginar i explorar. Què et sembla que faria la canalla amb aquest metre cúbic un cop l'hagi muntat?

No cal dir que aquest material convida irresistiblement al joc simbòlic. Amb un parell de peces de roba i unes pinces, podran construir ràpidament una casa, una cova, una nau espacial, un refugi, un submarí... Però si ampliem la mirada, no creus que també seria un teatre de titelles meravellós? O per jugar a fer-hi ombres xineses!

Potser, unint diverses estructures, es poden fer circuits amb gomes elàstiques perquè els puguin recórrer i afavorir així la motricitat gruixuda i el moviment corporal. O si ho emboliquem amb paper, poden passar una bona estona pintant. Hi pengem unes cintes amb picarols perquè els nadons en puguin entrar i sortir, explorant, a més, el so en aquesta etapa d'explosió sensorial?... Com podeu veure, les possibilitats no s’acaben. 

Per als més grans, aquest és un recurs matemàtic manipulatiu per entendre els volums i aprendre de manera vivencial quan espai ocupa un metre cúbic, quelcom més complicat d'assimilar si només ho penses d'una manera abstracta. 

El procés de muntar i desmuntar és molt senzill i, un cop acabada l'activitat, es guarda a la bossa de cotó que ve inclosa, facilitant-ne l’emmagatzematge i transport. Els metres cúbics es poden apilar un sobre l'altre perquè pugueu fer estructures de diversos pisos. A més, aquest metre cúbic és totalment compatible amb els models de Trigonos Start, Kernel, Family i Maxi.

El metre cúbic conté les peces de fusta següents:

  • 12 varilles de 96 cm de llarg que, un cop muntades, arriben als 100 cm
  • 8 daus de 6 x 6 x 6 cm
  • una bossa de cotó bio

No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

57,00 €