Racing Car

5600335810951
19,95 €
Impostos inclosos

El cotxe de fer curses d’ELOU

Un cotxe perquè els infants recorrin tota la casa fent curses i qualsevol racó els serveixi de pista de joc. Dissenyat per estimular l’orientació dins l’espai i les capacitats motrius.

Sovint, els vehicles són una de les primeres joguines amb què s’identifiquen. Els agrada poder fer rodar qualsevol objecte en tot tipus de superfícies mentre imiten els sorolls de l’acceleració, la frenada o les sirenes.

Amb aquest material es poden recrear moltes situacions. Els infants faran que interactuï amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.

Aquesta joguina de suro és perfecte per experimentar i jugar. El suro és lleuger, silenciós i segur. Fabricada amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos (aproximadament cada 9 anys) i tenyida amb tints vegetals certificats que sovint l’impregnen tota per aconseguir que el color no canviï amb el pas del temps.

Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manual

Peces de suro i fusta: cotxe de suro amb eixos de fusta a les rodes.

Mides: 14,4 x 11,7 x 6,5 cm.

Edat recomanada: a partir d'1 any.

ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

10 Elements
No reviews
Producte afegit a la llista de desitjos