Ufo

5600335810906
24,95 €
Impostos inclosos

L’OVNI d’ELOU

L’espai sempre serà un bon lloc per iniciar una aventura i l’OVNI d’ELOU és la joguina perfecte perquè els infants facin realitat els seus somnis en naus espacials i planetes llunyans. Aquest OVNI de dues peces és ideal per contar contes encara millor i també perquè el joc diari sigui més divertit.

Amb aquest material es poden recrear moltes situacions. Els infants faran que interactuï amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.

Aquesta joguina de suro és perfecte per experimentar i jugar. El suro és lleuger, silenciós i segur. Fabricada amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos (aproximadament cada 9 anys) i tenyida amb tints vegetals certificats que sovint l’impregnen tota per aconseguir que el color no canviï amb el pas del temps.

Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manual

Peces: 2 peces de suro.

Mides: 14.5 x 14.5 x 8,7 cm.

Edat recomanada: a partir d'1 any.

ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

10 Elements
No reviews
Producte afegit a la llista de desitjos