Pebbles

5600335810210
19,50 €
Impostos inclosos

Els alvocats d’ELOU

Aconseguiràs apilar totes les meitats d’alvocat i les esferes? Només si tens paciència, un bon sentit de l’equilibri i molt de tacte a les mans. Aquest joc tipus trencaclosques de tres dimensions està dissenyat per fer treballar de valent les capacitats motrius, la precisió i el sentit de l’equilibri de l’infant.

Amb aquest material es poden recrear moltes situacions. Els infants faran que interactuï amb altres elements, siguin de joc o quotidians. Sorgeixen escenaris en miniatura que es converteixen en Mini Mons per expressar emocions, moviments, imaginació, etc.

Aquesta joguina de suro és perfecte per experimentar i jugar. El suro és lleuger, silenciós i segur. Fabricada amb suro d'alzines protegides que s'extreu en els períodes permesos (aproximadament cada 9 anys) i tenyida amb tints vegetals certificats que sovint l’impregnen tota per aconseguir que el color no canviï amb el pas del temps.

Trobaràs informació sobre l'extracció i producció del suro en aquest petit manual.

Peces de suro: 3 meitats d’alvocat neutres i 2 esferes de colors.

Mides: 15 x 13,5 x 20 cm.

Edat recomanada: a partir de 2 anys.

ELOU Cork dissenya i produeix joguines de suro. El suro és un material que ens ofereix la natura amb característiques ecològiques i de sostenibilitat úniques i amb propietats físiques que el fan especial com la lleugeresa, l’elasticitat, la impermeabilitat, l’aïllament, la inèrcia, l’adherència i la durabilitat.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

9 Elements
No reviews
19,50 €