El meu primer kit per a fer bombolles de sabó gegants MY FIRST BUBBLE KIT

5060330390450
25,00 €
Impostos inclosos

Aquest kit conté tot el que cal per a fer més de 1.000 bombolles de sabó gegants.

Aquest kit conté tot el que cal per a fer més de 1.000 bombolles de sabó gegants

Aquest kit d'iniciació complementa les diferents propostes per a fer bombolles de sabó que tenim a la botiga. Inclou:

- 1 pot de barreja concentrada de sabó de 100 ml, que es rendeix per fer 1 litre (aproximadament 1.000 bombolles de sabó).

- 1 parell de varetes de fusta amb corda. 

- Fullet amb trucs, instruccions i consells per treure el màxim profit del kit.

Les varetes que aguanten la corda per fer bombolles de sabó gegants estan fabricades amb fusta d'origen sostenible amb un acabat amb pintura ecològica no tòxica. La corda és de cotó 100% sense tractar i sense blanquejar. La barreja de sabó és vegana, no tòxica i és totalment biodegradable, lliure de fosfats i lliure d'oli de palma a la seva composició. A més, conté antibacteris, de manera que t'estaràs rentant les mans alhora que jugues. És, per tant, un material respectuós amb el medi ambient i amb la infància i fins i tot solidari, ja que l'empresa dedica part de la seva recaptació a comprar ventiladors per a la Unitat de Cures Intensives que hi ha a la zona de la fàbrica.

És un material de joc molt fàcil de fer servir i les varetes tenen una mida adequada per a mans petites (25 cm), de manera que les poden manipular nenes i nens a partir dels 3 anys. A més, es desmunten amb facilitat i ocupen molt poc espai, facilitant-ne l’emmagatzematge un cop fetes servir i poder transportar-les, per si te les vols endur de viatge, al parc, a la platja… 

L'activitat de crear bombolles de sabó gegants convida a posar en funcionament tot el cos, fomentant així la motricitat gruixuda. En general, el moviment corporal va associat a aquestes grans bombolles, ja que les voldràs atrapar i córrer darrere seu. També està comprovat que és una activitat terapèutica i ajuden a reduir l'ansietat, tal com afirma Joanna Grace al seu llibre The Sensory Projects.

La fórmula de sabó que porta el kit està molt ben aconseguida. Proporciona bombolles de sabó especialment llargues i duradores, amb colors iridiscents molt cridaners que són un espectacle per a la vista. Una provocació al joc en tota regla. Us hi podreu resistir?

5 Elements
No reviews
25,00 €