Nanodonts

8436561490127
28,00 €
Impostos inclosos

A la família dels Nanodonts hi ha 4 personatges:

Menja molt i és molt gandul, però quan s’anima, no hi ha qui pari al Nanogroso. Si el tractes bé i el mimes, es portarà molt bé amb tu, però si el descuides una mica, correràs el risc que et faci una gran abraçada de NanoGroso, sempre menys perillosa que la d’un gran mastodont.

Les orelles del NanoOlaf són, per a ell, tan grans com les d’un mastodont i li permeten sentir a través de les parets. Ara bé, com que no pot parlar, hauràs d’interpretar els gestos que fa per saber què ha sentit mentre passeja.

El NanoHipu només fa dues coses a la vida: dormir i jugar. Aquesta és la seva filosofia! Amb ell passaràs molt bones estones perquè li encanta divertir-se vivint aventures creades per la teva imaginació. Això sí, després del joc, li toca fer la migdiada.

Aquest és el nanodont més atrevit de tota la família i, ho és, perquè té una banya prodigiosa al front que, quan la veus, espanta una mica. Però no t’amoïnis, aquesta banya és pura façana, en realitat el NanoRiin és molt dòcil!

Ja heu decidit quin us agrada més? O bé… us agraden tots?

Per cada comanda, indiqueu-nos quin Nanodont us voleu quedar. El preu és per 1 Nanodont.

Imaginació

Les peces que formen els nanodonts són molt simples, però les hauràs de saber combinar correctament per arribar a tenir davant el teu petit mastodont.

Clic, clac

Els nanodonts es mouen perquè les peces de fusta massissa que els formen porten imants i un petit mecanisme que els permeten fer els seus moviments.

Afecte

Són els millors de la seva espècie perquè estan fets de fusta massissa, polida amb cura i submergida en oli d’oliva 100% i cera d’abella.

Per a més informació, escriviu-nos a: trigonos@trigonos.cat

Wodibow awards

GRUP D'EDAT
3-5-anys
8 Elements
No reviews
28,00 €