5 pintes de fusta per a la sorra SAND COMBS

7101121981339
12,95 €
Impostos inclosos

Pack de 5 pintes de fusta per a la sorra amb diferents patrons per dibuixar o fer construccions a la sorra.

Pack de 5 pintes de fusta per a la sorra amb diferents patrons per dibuixar o fer construccions a la sorra.

Les 5 pintes de fusta estan fetes amb fusta de bedoll i tenen una mida ideal perquè les subjectin bé mans petites, fins i tot amb les dues mans si cal o volen fer més força. El seu acabat les fa resistents a la humitat, de manera que es poden fer servir a la sorra de la platja o a la del parc/riu/pantà sense cap problema, sempre que s'assequin abans de guardar-les.

Amb un sol traç d’aquests 5 pintes sorrals es pot donar forma a una carretera per a cotxes, una pista de bales o xapes, un canal d'aigua, un dic protector, un camp de cultiu… Però també es poden utilitzar les pintes per dibuixar o escriure a la sorra paraules gegants, formes geomètriques, camins per seguir caminant… Segur que es poden fer servir també per imaginar i inventar diferents jocs en grup a l'exterior: les quatre cantonades, dibuixar una porteria de futbol, ​​un camí de proves… 

I per descomptat, es poden fer servir per decorar la construcció o escultura que feu a la sorra. T'imagines quants afegits pots fer al teu castell de sorra aquest estiu? Un fossat per als dracs guardians, un pont llevadís (fent servir la mateixa pinta), un camí per als cavallers, un perímetre per protegir-se de les onades… Fes créixer la imaginació!

Igualment, dibuixar a la sorra i després esborrar-ho, tornar a dibuixar de forma lliure... és una activitat relaxant que pot agradar a molts nens i nenes. Tot un invent!

Aquestes 5 pintes de fusta per a la sorra estan recomanades a partir dels 3 anys.

GRUP D'EDAT
3-5-anys
6 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

12,95 €