5 pintes de fusta per a la sorra

7101121981339
12,95 €
Impostos inclosos

Pack de 5 pintes de fusta per a la sorra amb diferents patrons per dibuixar o fer construccions a la sorra.

Pack de 5 pintes de fusta per a la sorra amb diferents patrons per dibuixar o fer construccions a la sorra.

Les 5 pintes de fusta estan fetes amb fusta de bedoll i tenen una mida ideal perquè les subjectin bé mans petites, fins i tot amb les dues mans si cal o volen fer més força. El seu acabat les fa resistents a la humitat, de manera que es poden fer servir a la sorra de la platja o a la del parc/riu/pantà sense cap problema, sempre que s'assequin abans de guardar-les.

Amb un sol traç d’aquests 5 pintes sorrals es pot donar forma a una carretera per a cotxes, una pista de bales o xapes, un canal d'aigua, un dic protector, un camp de cultiu… Però també es poden utilitzar les pintes per dibuixar o escriure a la sorra paraules gegants, formes geomètriques, camins per seguir caminant… Segur que es poden fer servir també per imaginar i inventar diferents jocs en grup a l'exterior: les quatre cantonades, dibuixar una porteria de futbol, ​​un camí de proves… 

I per descomptat, es poden fer servir per decorar la construcció o escultura que feu a la sorra. T'imagines quants afegits pots fer al teu castell de sorra a l'estiu? Un fossat per als dracs guardians, un pont llevadís (fent servir la mateixa pinta), un camí per als cavallers, un perímetre per protegir-se de les onades… Fes créixer la imaginació!

Igualment, dibuixar a la sorra i després esborrar-ho, tornar a dibuixar de forma lliure... és una activitat relaxant que pot agradar a molts nens i nenes. Tot un invent!

Aquestes 5 pintes de fusta per a la sorra estan recomanades a partir dels 3 anys.

GRUP D'EDAT
3-5-anys
6 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

12,95 €