Blocs esfèrics d'equilibri de suro BUBBLES

5600335810128
19,50 €
Impostos inclosos

Bubbles és un joc d'equilibri per a nenes i nens molt divertit, a base de 4 esferes de suro que tenen una part còncava a la base.

Bubbles és un joc d'equilibri per a nenes i nens molt divertit, a base de 4 esferes de suro que tenen una part còncava a la base.

El suro que es fa servir com a matèria primera procedeix tot de sureres protegides i només s'extreu en els períodes permesos, aproximadament cada 9 anys. Després es tenyeixen les esferes amb tints vegetals certificats totalment respectuosos amb la infància i lliures de tòxics.

Apilar aquestes esferes (o bombolles) unes sobre les altres serà tot un repte que els posarà a prova la paciència i la visió espacial. La part còncava i la textura mateixa del suro faciliten l'adherència d’unes amb les altres afavorint inclinacions aparentment impossibles, amb les quals jugar i investigar. La dificultat pot anar augmentant si intenten posar les més petites a la base i les més grans a dalt… aconseguiran utilitzar així totes les bombolles a la torre?

També es poden fer servir, és clar, com a peces soltes de suro per a qualsevol joc lliure no estructurat. Es poden convertir des de peces clau per decorar els seus mini mons o acabar formant part de l'assortiment d'una botiga d'ultramarins de veritat. Visca la imaginació!

El suro és un material sensorial meravellós perquè introdueix noves textures que no solem trobar-les en el dia a dia; té una relació volum/pes molt curiosa per als més petits (molt diferent de la del plàstic, el metall o la fusta) i és molt silenciós. No és el mateix deixar caure un material de suro que un de qualsevol altre material. En definitiva, una manera d’ampliar l’univers sensorial infantil de manera lliure i respectuosa.

Una joguina evolutiva que recomanem des d’1 fins a 10 anys. 

GRUP D'EDAT
0-3-anys
3-5-anys
5-12-anys
6 Elements
No reviews

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

19,50 €